Peter Rathje

Administrerende direktør

Peter Rathje har det ledelsesmæssige ansvar for ProjectZero-sekretariatet på Alsion og har siden 2007 arbejdet med at omsætte ProjectZero visionen til konkrete planer og efterfølgende eksekvere disse i samarbejde med relevante stakeholders.


Peter har en bred ledelseserfaring fra topledelse af mindre og mellemstore virksomheder. Derudover har han indgående kendskab til uddannelses- og forskningsverdenen gennem mange års medlemskab af bestyrelsen for både skoler og videregående uddannelsesinstitutioner.

Peter har endvidere været aktivt bestyrelsesmedlem af erhvervs- og arbejdsgiverorganisationer og har i perioden 2007 - 2009 også været adm. direktør for Sønderborg Havneselskab og udviklingen af Gehry Masterplanen.

Peter er næstformand i CITIES projektet, Council representative i NCOE NORD-star klima-forskningsprogrammet, medlem af Sønderborg Transportråd, Sønderborg Vækstråd og 3F´s Grønne tænketank.

Tlf.: +45 40 40 86 36

peter.rathje@projectzero.dk

vCardDownload billede herDownload ovenstående billede i høj opløsning herDownload ovenstående billede i høj opløsning her

Cookiepolitik